LA NOSTRA EMPRESA

OSONAGLOBUS.CAT

La nostra empresa de vols en globus li ofereix una experiència única i inoblidable per a vostè o per a qui vostè prefereixi. Regali un vol en globus per Catalunya.

INFO DE CONTACTO

Carrer Jacint Verdaguer, 31
08500 – Vic (Barcelona)
Telèfon: +34 938 893 336
Móbil: +34 609 832 974
Email: reserves@osonaglobus.cat

www.osonaglobus.cat

TRUCA’NS (+34 938 893 336 ) (+34 609 832 974)

Open panel

Vol en Globus a Osona

Return to previous page

El cel de la comarca d’Osona permet gaudir d’una gran diversitat de paisatges. Els pobles, els camps, es combinen amb les millors vistes de Vic a Montserrat, el Montseny o els Pirineus.

Deixeu-vos portar per Aircat i descobriran les sensacions de volar en globus. Acabat el vol els obsequiarem amb un esmorzar típic, el lliurament dels diplomes acreditatius i les fotos del dia. (PREMIUM).

Realitzem un vol en globus per Osona, on durant una mica més d’una hora, i es podran veure entre altres Vic, Manlleu, Rupit, Prats de Lluçanès, Collsuspina, Taradell, Tavernet o Cantonigròs.

Condicions del tiquet:

  • Totes les reserves tenen assignat un codi de reserva. Per realitzar qualsevol consulta sobre el vol cal utilitzar aquest codi.
  • Aquest número de reserva ens marca la data de compra, import pagat i identifica tota la seva reserva.
  • Els vals de vol tenen una validesa d’un any des de la seva data de compra.
  • (IMPORTANT) La confirmació de data i lloc HAURÀ d’efectuar-se per telèfon (via SMS o Whatsapp) o per correu electrònic
  • En el cas que el beneficiari original no pugui realitzar el viatge, hi ha la possibilitat de canviar tant al beneficiari, com la zona de vol, ja que els vals no són personalitzats. Únicament es reserven places de vol.
  • Si en la data acordada el vol se suspèn per causes alienes al passatger (previsió meteorològica, falta d’un grup mínim, etc …), es podrà triar una nova data.
  • En cas d’embaràs el termini de caducitat s’amplia en 9 mesos.
  • La data del vol es pot canviar de comú acord amb Aircat, com a màxim fins a 7 dies abans del vol.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Solo los usuarios registrados que hayan comprado este producto pueden hacer una valoración.

Related Products